Van ervaring naar besparing

ndhr_logo_004

Op zaterdag 5 en zaterdag 12 november is het weer zover. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren. Gastvrije huiseigenaren vertellen welke maatregelen zij hebben toegepast om hun woning energiezuiniger en duurzamer te maken. Een unieke kans voor bezoekers om duurzaam wonen te ervaren. Ook in Woerden en Harmelen  zijn er bewoners, die graag hun woning openstellen. Kijk hier voor de locaties in Woerden.  De bewoners vinden het vooral ook leuk om te vertellen dat, naast wat de besparing heeft opgeleverd, het nu ook zoveel prettiger woont.

Duurzame huizen
Er is veel keuze in de soorten huizen die tijdens de Duurzame Huizen Route te bezoeken zijn. Variërend van oude tot nieuwe woningen en met een grote verscheidenheid aan energiebesparende maatregelen van allerlei soorten isolatie tot geavanceerde technische installaties. Op de website www.duurzamehuizenroute.nl is een overzicht te vinden van de deelnemende huizen in Nederland. De huizen zijn op 5 of 12 november te bezoeken. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven via duurzamehuizenroute.nl

Zowel bezoekers als de huiseigenaren die hun huis openstellen kunnen een ontspannen weekendje weg winnen in een duurzaam chalet van Veluws Bospark in Putten.