Van collectie naar connectie

Omschrijving

De bibliotheek wil zich omvormen van een boekenuitleenbedrijf naar een informatie- en ontmoetingscentrum: “Van collectie naar connectie”. Ook op het terrein van duurzaamheid wil de bibliotheek zijn bijdrage leveren. Zo wordt er een informatiehoek ingericht, waar u meer informatie kunt vinden op allerlei duurzaamheidsterreinen.

Laat ons via deze website weten als u idee├źn heeft over onderwerpen die we in het informatiepunt aan de orde kunnen stellen.

Waar staan we nu?

Nu al kunt u een grote kaart van een warmetescan van alle gebouwen van de gemeente Woerden bekijken. Hoe goed is uw woning geisoleerd? De bibliotheek wil op korte termijn een informatiepunt inrichten, waar u digitaal en periodiek ook op een spreekuur vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden.

Wie zijn erbij betrokken?

Jantine Jansen van de bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers en ondernemers die willen zorgen voor het invullen van het informatiepunt en het verzamelen en beschikbaar maken van informatie via de website. Wilt u een bijdrage leveren of helpen dit project op te zetten, dan kunt u via deze website uw naam en contactgegevens aan ons doorgeven.