artikel_gwhd15De dagen worden korter, de nachten worden kouder (nachtvorst!) en Sint is aangekomen in Nederland. Dat kan maar 1 ding betekenen…. het is bijna tijd voor de Warme Huizendagen! Na het succes van vorig jaar,worden dit jaar weer de drie dol dwaze dagen voor energiebesparing georganiseerd door Natuur&Milieu, samen met Greenchoice en de ASN Bank.

Nog enkele nachtjes slapen en dan kan heel Nederland 3 dagen lang profiteren van de warmste deals voor je huis: tochtstrips en deurdrangers voor de helft van de prijs, luxe fairtrade-dekens met een flinke korting,  vloerisolatie voor bodemprijzen en zonnepanelen voor een schijntje. En zelfs als je wilt overstappen naar echt groene stroom (Greenchoice) of naar een duurzame bank (ASN) kun je hier terecht.

Enkele dagen geleden zijn alle deals gepubliceerd op de vernieuwde website www.warmehuizendagen.nl en is men  gestart met de campagne om zoveel mogelijk voorinschrijvers te werven. Op 18 november worden de deuren echt opengegooid en kan er massaal besteld worden.

Nieuw dit jaar: de live chatfunctie op de website. Mensen kunnen tijdens de Warme Huizendagen direct antwoord krijgen op hun vragen via de chat.

Neem vooral ook even een kijkje op warmehuizendagen.nl, en zeg het voort!