Energiegroep Woerden

Energiegroep Woerden is een samenbundeling van inwoners in gemeente Woerden die hun huis duurzamer maken. Het doel is om laagdrempelig kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar zo te ondersteunen.

Je kunt bij ons terecht om jouw specifieke vragen te stellen over het duurzaam maken van jouw woning. Of voor een algemeen oriënterend gesprek. Het maakt niet uit wat voor woning je hebt. Ook maakt het niet uit of je al op weg bent met het duurzamer maken van je woning, of dat je de eerste stappen nog moet zetten.

Bij voldoende belangstelling organiseren wij een informele groepsbijeenkomst om kennis en ervaring uit te wisselen. Ook kunnen wij een presentatie geven over een bepaald onderwerp. Zie hiervoor de agenda.

Energiegroep Woerden is gestart in het najaar van 2018 en is nog groeiende.  Wij hebben veel kennis opgedaan over de diverse mogelijkheden voor het duurzamer maken van een woning via zelfstudie, gesprekken met anderen en het bezoeken van duurzame woningen. Daarnaast ervaring opgedaan met onze eigen woning. Enkelen van ons hebben ook trainingen voor energieambassadeur gevolgd.

Voor meer informatie of aanmelding voor bijeenkomsten kun je mailen of bellen naar Alex Koopman of Mieke Lendfers via:  energiegroep@duurzaamwoerden.nl. Telefoon: 06-1090 2574.

Geef een reactie

Sluit Menu